2014-15

(Wedstrijd)verslag - 18

29 maart 2015

DOSL 3 - Tivoli 3 (1-4)

In de eerste helft hebben wij onze slag geslagen. Via 3 assists van Fred en 1 van Jaffa, wisten we 4 goals te maken. Dosl had weinig in te brengen. De eerste goal was het uitvloeisel van een corner. Eddy legde de bal achter in de 16, Pasje kopte terug op Fred en die gaf de bal aan Yuri. Zonder enige twijfel schoot Yuri de bal binnen. De drie andere goals kwamen op Marc zijn naam te staan. Twee maal via een steelbal door het midden, van waaruit Marc alleen op de keeper af ging. Jaffa verzorgde de andere assist. Vanuit een aanval over rechts, prikte Marc ook nog een bal in de korte hoek langs de keeper. Dosl had een paar kansjes maar de verdediging en Tommy hield het doek schoon. Hier stopt dit verslag want ik moest helaas in de rust weg vanwege een doopfeest. Dosl maakte toch nog een treffer dus de eindstand werd 1-4. een steelbal ;)